Levél 12

Egyre jobban hanyagoltam az írást, ugyanis összegyűl ám a program, olvasás, színház, kocsma… 😀 nem is olyan rossz ez a doktorandusz élet 🙂

Nos, ha címet kellene adjak az irományomnak, ez lenne: Ha két hölgyemény összeköltözik… Próbálom egy képpel is ábrázolni a helyzetet 😀 Szóval, amióta O. hozzám költözött, kicsit szűkösebb a lakás, de annál jobb a hangulat (mondjuk ide előzőleg azt akartam írni, hogy: van ki mosogasson :p :p :p, O. ne haragudj, de muszáj volt 😀 :)) ). Megfeleztünk mindent, a szekrénytől a paradicsom levesig. Amúgy ilyenkor szeretek a leginkább főzni, mert tudom, hogy nem csak magamnak kotyvasztom a sok finomságot, s persze lélekmelengető, amikor mindig megdicsérik a főztömet. O. is nagyon finomakat főz, azért ezt megjegyzem, mehetne már férjhez :p (persze ez nem célzás S.A. barátomnak :p, de beláthatja ő is, hogy O.ból mennyire jó feleség lenne 😀 én meg már alig várom, hogy kis “medvék” és “csibék” szaladgáljanak körülöttem). Lényeg, ami lényeg jó az, amikor az ember törődhet valakivel, amikor másnak örömet okozhat vagy besegíthet a napi tevékenységeibe.

A hangulatos vacsorák, nagy beszélgetések, filmnézés (amibe O. belealszik :p ) közös tevékenységek mellett vicces is ez az együttlét. G. fogalmazta meg talán a leghumorosabban: szimbiózisban élünk. Úgy gondoltuk, hogy erre a pár hétre elég nekünk egy kulcs, ezért elég fura helyzetek születtek, egymás bevárása a kapualjban (ki ér hamarabb haza alapon), sms-ek, mert valaki (nem árulom el, ki:D:p) elfelejtette a főajtó kódját, találkák, kulcscserék az OSZK-ban stb.  Hiányozni fog… (mély patetikus sóhaj 😀 ) De egyelőre ne gondoljunk a könnyes búcsúra, ugyanis lesz itt még bőven kocsmatúra, kirándulás, színház és buli.

Reklámok
Kategória: Levelek Budapestről, Olvasnivaló
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s